3CX & NETFASTER IAD2

Γενικά θέματα Τηλεφωνικού Συστήματος 3CX - VoIP & SIP Υποστήριξη (από κοινότητα). Χρήστη προς χρήστη. Απαντήσεις από κοινότητα. Η 3CX ΔΕΝ παρέχει τεχνική υποστήριξη μέσο αυτού του φόρουμ.

Moderators: kevin, LeonidasG, 3CX staff

3CX & NETFASTER IAD2

Postby new4 » Fri Mar 05, 2010 8:27 pm

Καλησπερα, παιδιά :!:

Μήπως κάποιος από εσάς χρησιμοποιεί το 3cx (ip PBX για windows) σε συνδυασμό
με το modem NetFaster iad2 που δίνει η HOL στο double-play; Συγκεκριμένα εάν χρησιμοποεί τις 2 fxs θύρες του modem -στις οποίες έχει συνδέσει απλά, αναλογικά τηλέφωνα-, για να δέχεται και να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 3cx;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους,

Βασίλης
new4
New User

Re: 3CX & NETFASTER IAD2

Postby LeonidasG » Mon Mar 08, 2010 11:05 am

Γεία

Δέν το γνωρίζω το NetFaster IAD2 Modem, είναι πολύ πιθανό να μπορεί να ρυθμιστεί με το 3CX, αλλα δέν γνωρίζω τι ρυθμίσεις έχει, ουτε το έχω δοκιμάσει για να ξέρω αν θα δουλέψει.
LeonidasG
3CX Support
3CX Support

Postby new4 » Mon Mar 08, 2010 12:15 pm

Λεωνίδα, σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος που να χρησιμοποιεί το 3cx με το netfaster iad2 της intracom. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι, ότι ενώ δουλεύουν όλα μια χαρά (δρομολόγηση κλήσης μέσω 3cx,μενού επιλογών, κουδούνισμα τηλεφώνου, κ.λ.π) όταν σηκώνεις το ακουστικό για να λάβεις την κλήση, δεν υπάρχει καθόλου ήχος, ούτε για σένα ούτε για τον καλούντα :oops: Εάν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει με το netfaster και το έλυσε, παρακαλώ για την βοήθειά του!

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους,

Βασίλης
new4
New User

Postby chriskgr » Tue Jul 27, 2010 11:39 pm

Βασιλη ή Λεωνιδα εαν μπορεις πες μου πως παραμετροποιησες το 3cx (sip trunk ή voip provider) και με τι settings για να συνδεθει με το netfaster iad2 γιατι παιδευομαι χωρις επιτυχια.

Ευχαριστω Χρήστος
chriskgr
New User

Postby LeonidasG » Wed Jul 28, 2010 8:37 am

'Οπως ειπα και πριν, δεν γνωριζω την συσκευη, αλλα συνηθως για PSTN / ATA θα πρεπει να δημιουργησεις μια Virtual γραμμη PSTN στο PBX > Generic PSTN Line και απλως δώσε σωστά στοιχεία.
Leonidas Georgiou 3CX PBX QA Engineer / Test Engineer / 3CX Support

Image
3CX News, Tips and How to's at http://www.3cx.com/blog/
LeonidasG
3CX Support
3CX Support

Return to Ελληνικά