3cx και skype help

Γενικά θέματα Τηλεφωνικού Συστήματος 3CX - VoIP & SIP Υποστήριξη (από κοινότητα). Χρήστη προς χρήστη. Απαντήσεις από κοινότητα. Η 3CX ΔΕΝ παρέχει τεχνική υποστήριξη μέσο αυτού του φόρουμ.

Moderators: kevin, LeonidasG, 3CX staff

3cx και skype help

Postby dimosl » Sat Feb 27, 2010 12:23 pm

εχω κανει εγκατασταση το 3cx v8 και προσπαθω να το βαλω να συνεργαστει με το skype αλλα δεν μπορω να τα καταφερω.
εχω κανει τα παρακατω βηματα πειτε μου αν ειναι σωστα ή κανω κατι λαθος...

κατεβασα το skype και το skype gateway και τα εκανα εγκατασταση στο ιδιο πσ που ειναι και το 3cx phone system

εφτιαξα στο phone system μια pstn gia to skype .

μετα ετρεξα το skype gateway πηγα στα σεττινγκς και στο 3cx ip αφησα localhost στο account prefix εβαλα skype kai password το ιδιο. μετα μου εμφανιζει ενα παραθυρο για να σεταρω το channel εκει εβαλα τις ρυθμισεις που ειχα βαλει οταν δημιουργησα την pstn γραμμη, και εκει που ζηταει from prefix βαζω το prefix που ειχα βαλει στην pstn δηλαδη το 9.
μετα ξεκιναει ενα παραθυρο που λεει skype account configouration και λεει connecting ενω παραλληλα μου ανοιγει και το σκυπε για να βαλω τον κωδικο και να κανω login. το σκυπε συνδεεται αλλα το παραθυρο συνεχιζει και λεει connecting χωρισ να γινεται τιποτα.
εαν το ακυρωσω και πατησω start στον gateway κανει register αλλα στο skype status λεει offline - pending authorization και η κουκιδα ειναι κοκκινη.
βεβαια στο status tou phone system δειχνει οτι εχει κανει register sto trunk status.

καποια βοηθεια παρακαλω

ευχαριστω πολυ
dimosl
New User

Re: 3cx και skype help

Postby LeonidasG » Mon Mar 01, 2010 10:05 am

Γεια

Καλα τα πας μεχρι το σημειο που κανεις Cancel το skype. Πρεπει να το αφησεις να συνδεθει, και μετα εαν το Gateway δεν σου βγαλει μηνυμα για να πατησεις OK δοκιμασε να κανεις Click στο παράθυρο του Gateway το τετραγωνο μερικες φορες και δες εαν ενεργοποιηθει.
LeonidasG
3CX Support
3CX Support

Return to Ελληνικά