Patton Outgoing Audio Problem

User to User - Answers are provided by the community. 3CX does NOT provide technical support via this forum. Commercial grade support should NOT be expected.

Moderators: agp, 3CX staff

New User
Posts: 10
Joined: Wed Mar 18, 2009 10:29 am

Patton Outgoing Audio Problem

Postby purpleone » Mon Mar 22, 2010 2:19 am

I have a 3CX setup to a Patton 4114 FXO device. The system was configure by simply running the wizard to configure the patton device. Everything was running fine then all of a sudden, we have no outgoing audio on incoming calls only. Outgoing calls and internal calls are fine. When the call comes in, the user answers and cannot hear the caller, but the caller can hear the user. There have been no configuration changes. We have power cycled both devices, but no good still.

Any one have any ideas???


3CX Support
3CX Support
Posts: 644
Joined: Thu Mar 04, 2010 2:36 pm

Re: Patton Outgoing Audio Problem

Postby mfm » Mon Mar 22, 2010 10:34 am

Have you elimnated the phone to ensure that it is working? I would probably start by try to run a wireshark capture to see if audio is reaching the device first. Basically process of elimination.

Also I would recommend you factory reset the device and reconfigure it from scratch.
Mark Flores Martin
Technical Support Engineer

3CX News, Tips and How to's at

Get notified about new blog posts and help articles:
Via email:
Via RSS:

Return to “3CX Phone System - General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest