pixel500w-500x1
Gear up your PBX
Cut costs, Boost profits

Paranna viestintääsi 3CX IP puhelinvaihde -järjestelmän avulla.

3CX on avoimen standardin ohjelmistopohjainen puhelinjärjestelmä, joka toimii yleisimpien IP-puhelinten, SIP-trunkkien ja yhdyskäytävien kanssa. Se on täydellinen yhdistetyn viestinnän ratkaisu, jonka ominaisuuksiin sisältyvät mm. verkkokonferenssit, paikallaolotiedot, puhelinohjelmistot, älypuhelinclientit ja paljon muuta – ilman vanhanaikaisten PBX-järjestelmien tuomia kustannuksia ja hallinnollista vaivaa.

Ota alanumerosi mukaan minne tahansa

3CX-järjestelmään sisältyy client-ohjelmistot älypuhelimille sekä Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmille. Ohjelmistojen avulla voit ottaa toimistosi alanumeron mukaan kaikkialle – saumattomasti integroituna, aivan kuin olisit toimistolla. Sen lisäksi, että toimiston sisäiset puhelut ovat maksuttomia, voivat työntekijät hyötyä ainoastaan yhden numeron käytöstä ja antaa ammattimaisen vaikutelman.

  • Ota alanumerosi mukaan minne menetkin
  • Kaikki puhelut ovat maksuttomia – leikkaa matkapuhelinlaskusi
  • Lisää tuottavuutta – työskentele mistä tahansa
  • Yksi numero – sinun ei tarvitse antaa matkapuhelinnumeroasi
Puhelinjärjestelmä
Puhelinjärjestelmä

Puolita puhelinlaskusi ja lisää myyntiäsi

3CX:n avulla yritykset voivat leikata puhelinkulujaan jopa 80 %:lla hyödyntämällä SIP trunkkeja ja WebRTC:tä sekä soittamalla maksutta eri toimistoihin ja toimipisteissä sijaitseviin alanumeroihin ja vähentämällä kiinteiden puhelinlinjojen määrää. CRM-integraation avulla asiakaspalvelijalle näkyy pelkän puhelinnumeron sijaan asiakkaan nimi.

  • Säästä puhelinkuluissa leikkaamalla matkapuhelinten ja asiakaspalvelunumeroiden laskuja
  • Lisää ja poista alanumeroita helposti – ei käyttäjäkohtaista lisenssiä
  • Näe, kuka soittaa CRM-integraation avulla – parasta asiakastyytyväisyyttä
  • Hyödynnä jo olemassa olevia laitteistoja, kaapelointia ja edullisia avoimia laitteistoja.
Kaspars Bergs, Infrastruktuuriosaston päällikkö, 4Finance:
4finance 3CX tarjoaa parhaan hinta-tehokakuus -suhteen. Voit konfiguroida puhelinjärjestelmän tarpeidesi mukaan lähes miten tahansa, yksinkertaisista interaktiivisista änikomennoista aina monimutkaisiin järjestelmiin kustomoituine puhelunohjauksineen.
<