pixel500w-500x1
Take control of your PBX
Virtualize with Hyper-V & VMWare

Helposti asennettava ja hallinnoitava PABX

3CX erottuu kilpailijoistaan helpon asennuksensa ja hallinnoitavuutensa ansiosta. Asennus sujuu minuuteissa, ja järjestelmä pyörii jo käytössä olevalla Windows-koneella, jonka ei tarvitse olla dedikoitu, tai virtualisoituna Hyper-V tai VMware-alustoilla. Verkkopohjaisen hallintokonsolin avulla IP-puhelinten, yhdyskäytävien, SIP-trunkkien ja puhelinohjelmistojen provisiointi käy hetkessä.

Puhelimien, yhdyskäytävien ja IP-yhteyksillä toimivien liittymien kätevä Plug-&-Play-konfigurointi

Liitä IP-yhteyksillä varustettu puhelimesi tai yhdyskäytäväsi omaan verkkoon, ja 3CX suorittaa konfiguroinnin automaattisesti. Konfigurointi sujuu useita tunteja totuttua nopeammin, eikä käyttäjälle jää ylimääräistä opeteltavaa. IP-yhteydellä toimivan liittymän kytkeminen sujuu muutamassa minuutissa, sillä ratkaisumme sisältää suosituimpien liittymän tarjoajien konfigurointimallit ja 3CX:n kattavat tukipalvelut.

PABX
PABX

Vaivaton, koko verkon kattava IP-puhelinten hallinta

3CX:n avulla voit hallinnoida IP-puhelimiasi 3CX Management Consolesta käsin. Jakele uudet laiteohjelmistot useisiin puhelimiin muutamalla hiiren klikkauksella. Takaamme yhteensopivuuden tuettujen IP-puhelinten kanssa, jotta voit hoitaa puhelintesi päivitykset huoletta. Älypuhelimia käyttävät 3CX-asiakkaat voivat olla kätevästi yhteydessä sähköpostitse, ja ohjelmistopäivitykset toimivat automaattisesti, asiakastukeen soittamatta.

  • Päivitä IP-puhelinten laiteohjelmistot Management Consolesta
  • Jokainen uusi IP-puhelimen laiteohjelmisto on 3CX:n testaama yhteensopivuusongelmien välttämiseksi
  • Provisioi ja boottaa IP-puhelimet uudelleen etänä
  • Konfiguroi IP-puhelimen lisäasetukset Konsolista käsin.

Virtualisoi tai asenna nykyiselle palvelimelle

3CX:n hienous piilee siinä, että se on kokonaan ohjelmistopohjainen. Hyödynnä nykyiset palvelimesi ja ota kaikki hyöty irti niiden tehosta ja käyttövarmuudesta – sinun ei tarvitse lisätä palvelinhuoneeseesi uusia, hankalasti hallinnoitavia laitteistoja. Hyper V- ja VMware-alustat tarjoavat myös helpon varmuuskopioinnin ja redundanssin.

  • Täysin ohjelmistopohjainen
  • Hyödynnä nykyiset palvelimesi
  • Et tarvitse uusia “black box -laitteistoja” palvelinhuoneeseesi
  • Hyper-V- ja VMware-alustoilla helppo varmuuskopiointi ja redundanssi
hyper_vmware PABX
Felipe Garcia, Infrastruktuuri- ja Palvelujohtaja, Amerikka, Wilson Sporting Goods:
Wilson 3CX on alansa edelläkävijä, sillä se kehitti tehokkaan ohjelmistopohjaisen PBX -järjestelmän, joka toimii myös virtuaaliympäristössä. Yrityksen ratkaisut sopivat kaikenkokoisille organisaatioille.
<