SIP-puhelimet / IP-puhelin VOIP-puhelimet : Käytettävissä olevat mallit
pixel500w-500x1
Zero Admin
With the new Dashboard
pixel500w-500x1
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
pixel500w-500x1
Install on $150 Appliance
Intel MiniPC architecture
pixel500w-500x1
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
pixel500w-500x1
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
pixel500w-500x1
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
pixel500w-500x1
Personal Click2Meet URLs

SIP-puhelimet / VOIP-puhelimet

VOIP-puhelinjärjestelmä vaatii SIP-/ VOIP-puhelimen. SIP-puhelimia on eri versioita/tyyppejä: Ohjelmistopohjaiset SIP- / VOIP-puhelimet Ohjelmistopohjainen SIP-puhelin on ohjelma, joka käyttää tietokoneen mikrofonia ja kaiuttimia tai tietokoneeseen kytketty kuulokemikrofoni, jota käytetään puhelujen soittoon ja vastaanottoon. Esimerkkejä SIP-puhelimista ovat Xten (http://www.xten.net) ja 3CX VOIP Puhelin for Windows.
SIPPY

3CX Softphone
Ohjelmistopohjainen 3CX-puhelin

USB VOIP -puhelimet

USB-puhelin kytketään tietokoneen USB-porttiin ja puhelin toimii tavallisen puhelimen tavoin SIP-/ VOIP-ohjelmistolla. Pohjimmiltaan puhelimet ovat vain mikrofoni kaiuttimella, mutta ne ovat intuitiivisia käyttäjille koska ne näyttävät tavallisilta puhelimilta.
t46-small

USB-puhelin Laitteistopohjainen SIP-puhelin.

Laitteistopohjainen SIP-puhelin näyttää tavalliselta puhelimelta ja toimii kuin tavallinen puhelin. SIP-puhelin on kuitenkin kytketty tietoverkkoon. Puhelimissa on sisäänrakennettu keskitin, jotta ne voivat jakaa verkkoyhteyden tietokoneen kanssa. Näin puhelin ei VoIP-PBX-benefits aadi omaa verkkopistettä.
snom-small
Laitteistopohjainen SIP-puhelin.

Analogisen puhelimen käyttö ATA-sovittimella

Nykyistä puhelinta voidaan käyttää VOIP-puhelinjärjestelmän kanssa ATA-sovittimella. ATA-sovittimella voidaan kytkeytyä Ethernet-verkon jakkiliittimeen ja puhelin voidaan liittää sovittimeen. Näin VOIP-puhelinjärjestelmä tunnistaa vanhan puhelimen tavanomaiseksi SIP-puhelimeksi.

ATA-sovitin, jonka avulla analoginen puhelin voidaan kytkeä VOIP-järjestelmään.

Lisätietoja IP PBX -järjestelmistä ja niiden eduista sekä tietoa siitä mitä VOIP-Gateway ovat ja kuinka niitä voidaan käyttää.

<