Mikä on TDM PBX? - 3CX
pixel500w-500x1
Zero Admin
With the new Dashboard
pixel500w-500x1
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
pixel500w-500x1
Install on $150 Appliance
Intel MiniPC architecture
pixel500w-500x1
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
pixel500w-500x1
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
pixel500w-500x1
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
pixel500w-500x1
Personal Click2Meet URLs

Mikä on TDM PBX?

Puhelinjärjestelmistä TDM (Time Division Multiplexer) on yksi yleisimmistä infrastruktuureista, ja myös yksi vanhimmista. TDM PBX koostuu laitevalmistajaan sidotuista, itsenäisistä järjestelmistä, ja se sai alkunsa ennen nykyaikaisen palvelinteknologian kehittymistä.

TDM PBX-teknologia on elinkaarensa lopussa, sillä järjestelmään kuuluu kaappi, jossa on tiettyjä tehtäviä suorittavia levyjä – ne voivat esimerkiksi vastata intercomin ohjauksesta tai analogisista alanumeroista.. Koska TDM PBX:n levyt ovat yhteensopivia ainoastaan saman valmistajan arkkitehtuurin kanssa, on asiakkaan käytettävä saman valmistajan laitteistoja kaikkeen.

TDM-puhelinjärjestelmän hallinnointi vaatii mittavaa ylläpitoa, sekä henkilön, jolla on erikoisosaamista. Näitä järjestelmiä käyttävät lähinnä yritykset, jotka eivät ole vielä ajantasaistaneet verkkokaapelointiaan.

Suurin ero TDM PBX:n ja IP PBX:n välillä on se, että IP PBX käyttää Internetprotokollaa puheluiden reitittämiseen, kun taas TDM PBX käyttää fyysisiä kytkimiä. Tämän lisäksi IP PBX on skaalautuva, antaa sinulle mahdollisuuden käyttää eri laitevalmistajien laitteita, sekä leikkaa puhelinkulujasi merkittävästi.

<