pixel500w-500x1
Gear up your PBX
Cut costs, Boost profits
pixel500w-500x1
Take control of your PBX
Virtualize with Hyper-V & VMWare
pixel500w-500x1
Slash your Phone Bill
Use SIP trunks, WebRTC & Softphones
pixel500w-500x1
Unified Communications
Presence, Chat, Voicemail, Fax 2 Email
 
pixel500w-500x1
Office Without Limits
Make calls anywhere using Android, iPhone, Mac & Windows
pixel500w-500x1
Web Conferencing
Clientless via WebRTC with 3CX WebMeeting

Töltse le a 3CX telefonrendszer V15 változatát!

Töltse le a 3CX telefonközpont v15 kiadását és kezdje el használni a piacon elérhető legbiztonságosabb és legtöbb funkcióval rendelkező telefonközpontot. Új funkciók: teljesen új felügyeleti konzol és Windows-kliens, továbbfejlesztett integrált internetes konferencia új témákkal és márkajelzéssel ellátható kezelői felülettel stb.

A 3CX egységesített kommunikációs megoldása teljesen kiváltja a hagyományos magán telefonrendszereket. Szabványos SIP szoftveres vagy hardveres telefonokat használ, támogatja a VoIP-szolgáltatókat/SIP-trönköket és telefonvonalakat, illetve számos előnye van a hagyományos telefonközpontotokkal szemben.

FONTOS: A kereskedelmi/NFR licenckulccsal már rendelkező partnereknek és ügyfeleknek a jelenlegi kulcsot kell használnia a telepítés során. Végezhet értékelést másik kulccsal, de ügyeljen arra, hogy szabadon hagyja a választott altartományt, hogy az a később használt kulcshoz kapcsolható legyen. Ne kapcsolja a választott altartományt ingyenes kulcshoz (kivéve, ha azt kívánja használni).

<