pixel500w-500x1
Take control of your PBX
Virtualize with Hyper-V & VMWare

Egyszerűen telepíthető és felügyelhető PABX

A 3CX az egyszerű telepítésnek és felügyeletnek köszönhetően tűnik ki a versenytársak közül. A telepítés percek alatt megtörténik, és a 3CX a jelenlegi Windows rendszerű (nem feltétlenül dedikált) számítógépen éppúgy futhat, mint virtualizálva Hyper-V vagy VMware példányként. Az internetalapú felügyeleti konzolja segítségével az IP-telefonok, átjárók, SIP-trönkök és telefonszoftverek beállítása percek alatt elvégezhető.

IP-telefonok, átjárók és SIP-trönkök Plug and Play csatlakoztatása

Csatlakoztasson egy IP-telefont vagy átjárót a saját hálózatához és a 3CX automatikusan beállítja őket, ezzel számtalan konfigurációval töltött órát takarít meg Önnek és eltávolítja a rendszerből a tanulási görbét. Csatlakoztasson egy SIP-trönköt percek alatt a legnépszerűbb SIP-trönk-szolgáltatókhoz előre beállított sablonokkal és a 3CX végponti megoldásokhoz biztosított támogatásával.

Image 1
PABX

Az IP telefonok egyszerű, egész hálózaton történő kezelése

A 3CX-szel Ön kezelheti IP telefonjait a 3CX központi kezelőpultról. Állítson be új firmware-eket több telefonon néhány egérkattintással A támogatott IP telefonok garantált interopja megnyugtató a felhasználó számára, miközben frissíti a telefonjait. A 3CX okostelefonos kliensek könnyen telepíthetők e-mail segítségével, míg a szoftverfrissítés automatikus, így feleslegessé válik az ügyfélszolgálat felhívása.

  • Frissítse IP telefon firmware-jeit a 3CX vezérlőpultról
  • A 3CX minden egyes új IP telefon firmware-t megvizsgál az interop problémák megelőzésére
  • Újbóli létrehozás, indítsa újra az IP telefonokat távvezérléssel
  • Konfigurálja IP telefonja speciális opcióit a központi vezérlőpultról

Virtualizálás vagy a meglevő szerverről történő telepítés

A 3CX PBX erőssége abban rejlik, hogy teljes egészében szoftver-alapú. Hasznosítsa már meglévő szervereit és használja ki teljesen ezek teljesítményét és megbízhatóságát anélkül, hogy újabb nehezen kezelhető készülékkel kellene bővítenie a szerverszobát. Ráadásul, élvezze az egyszerű biztonsági mentést és redundanciát a Hyper V vagy Vmware környezetek betöltéséhez!

  • Teljesen szoftver-alapú
  • Használja ki a meglevő szervereket
  • Nincs szükség további „fekete doboz” alkalmazás hozzáadására a szerverszobához
  • Egyszerű biztonsági mentés és redundancia a Hyper V vagy Vmware környezetek betöltésénél
hyper_vmware - PABX
Felipe Garcia, amerikai infrastruktúra és szolgáltatási igazgatója, Wilson Sporting Goods:
Wilson A 3CX mögött álló gondolkodás előremutató, a hipervizort szem előtt tartva fejlesztettek ki egy nagy teljesítményű szoftveralapú telefon-alközpontot, amelynek kommunikációs megoldásai nagyszerűen megfelelnek bármekkora méretű szervezet számára.
<