Mi a WebRTC?
pixel500w-500x1
Zero Admin
With the new Dashboard
pixel500w-500x1
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
pixel500w-500x1
Install on $150 Appliance
Intel MiniPC architecture
pixel500w-500x1
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
pixel500w-500x1
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
pixel500w-500x1
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
pixel500w-500x1
Personal Click2Meet URLs

Mi a WebRTC?

A WebRTC, más néven “Web Real-Time Communications”, azaz “valós idejű webes kommunikáció” egy nyílt forráskódú projekt – a Google, Mozilla és mások támogatásával – amely lehetővé teszi a szabad valós idejű kommunikációt a Javascript API-k használatával. Lehetővé teszi a böngészők közötti kommunikációt a hanghívásokhoz, videokonferenciákhoz, vagy fájlmegosztáshoz. A WebRTC támogatott kodeke jelenleg a VP8. A WebRTC egy Web Conferencing Server-nek nevezett kiszolgálót használ, melyet kiegészít egy STUN Server  , amelyre szükség van a kezdőoldal megjelenítéséhez, és a két WebRTC végpont közötti kapcsolat szinkronizálásához.

A WebRTC népszerűsége gyorsan növekszik, és célkitűzése, hogy forradalmasítsa a kommunikációs szabványokat.

“A WebRTC megadja a lehetőségét annak, hogy úgy kommunikáljon valakivel vagy valamivel, mintha itt ülne Önnel szemben. A WebRTC egy kritikus hiányosságot pótol a webes platformon, mivel lehetővé teszi a valós idejű kommunikációt egyszerűen csak egy weboldal betöltésével” – fogalmazott Justin Uberti, a WebRTC Technológiai Igazgatója, a Google-ön.

“A WebRTC egy új frontvonal a szabad és zavartalan webért folytatott hosszú háborúban” – fogalmazott Brendan Eich, a Mozilla Technológiai főigazgatója.

<