"VOIP gateway információ - Ismerje meg a VOIP gatewayeket "
pixel500w-500x1
Zero Admin
With the new Dashboard
pixel500w-500x1
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
pixel500w-500x1
Install on $150 Appliance
Intel MiniPC architecture
pixel500w-500x1
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
pixel500w-500x1
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
pixel500w-500x1
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
pixel500w-500x1
Personal Click2Meet URLs

VOIP gateway információ – Ismerje meg a VOIP gatewayeket

A VOIP gateway olyan berendezés, mely átalakítja a telefonos forgalmat IP-vé egy adathálón való továbbítás céljából. 2 célra használják:

1. A bejövő PSTN/telefonos vonalak VOIP/SIP-é való alakítása:

A VOIP gateway lehetővé teszi a hívásokat és hívások fogadását a hagyományos telefonos hálózaton. Több vállalkozás esetén kedvezőbb a hagyományos telefonvonalak használata, mivel garantált a magasabb hívásminőség és az elérhetőség.

2. A hagyományos PBX/Telefonközpont IP hálózathoz való kapcsolása:

A VOIP gateway lehetővé teszi a VOIP-n keresztül történő hívásokat. A hívások ezután egy VOIP szolgáltatón keresztül tehetők meg, vagy többirodás vállalatok esetén az irodák közti hívások díja csökkenthető a hívások Internetre való átirányítása által. A VOIP gatewayek külső egységekként vagy PCI kártyaként kaphatók. A berendezések javarészt külső egységek. Egy VOIP gateway rendelkezik egy csatlakozóval, mellyel az IP hálózathoz csatlakozik és egy vagy több porttal a telefonvonalak kapcsolásának céljából.

beroNet-VoIP-Gateways
Mediatrix analóg VOIP gateway

VOIP gateway típusok

1. Analóg egységek: Az analóg egységek az analóg telefonvonalak csatlakoztatására szolgálnak. Az analóg egységek 2-24 vonal számára alkalmasak.
2. Digitális egységek: A digitális egységek megengedik a digitális vonalak, egy vagy több BRI ISDN vonal (Európa), egy vagy több PRI/E1 vonal (Európa) vagy egy vagy több T1 vonal (USA) csatlakoztatását.

VOIP gateway gyártók

Több VOIP gateway kapható jelenleg, és mivel a kereset elképesztően megnövekedett, az árak jelentősen csökkentek. Az analóg VOIP gatewayek már 200$-tól kezdődnek. Itt talál néhány VOIP gateway gyártót:

Valamennyi megvásárolható valamelyik VOIP termékárusító boltból Interneten keresztül.

Olvasson az IP PBX telefonközpontokról, a létező VOIP telefonokról / SIP telefonokról, a VOIP gateway és használati lehetőségeikről.

<