Különböző típusok, melyeket használhat
pixel500w-500x1
Zero Admin
With the new Dashboard
pixel500w-500x1
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
pixel500w-500x1
Install on $150 Appliance
Intel MiniPC architecture
pixel500w-500x1
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
pixel500w-500x1
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
pixel500w-500x1
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
pixel500w-500x1
Personal Click2Meet URLs

Különböző típusok, melyeket használhat

A VOIP helyi telefonközpont SIP telefonok/ VOIP telefonok használatát feltételezi. A SIP telefonok többféle változatban/típusban léteznek:

SIP / VOIP Szoftver alapú telefonok- szoftver-alapú SIP telefonA szoftver-alapú SIP telefon egy olyan program, mely felhasználja a számítógép mikrofonját és hangfalait, vagy a csatlakoztatott fejhallgatóját a hívások megtétele és fogadása céljából. Példa SIP telefonokra: Xten (http://www.xten.net) vagy 3CX VOIP Telefon Windowsra.

SIPPY

3CX szoftver alapú telefon

USB VOIP telefonok

Az USB telefon a számítógép USB portjához csatlakozik és a SIP/ VOIP telefonos szoftver segítségével úgy viselkedik, mint egy hagyományos telefon. Alapjában véve nem több egy mikrofonnál és hangszórónál, de mivel a hagyományos telefonhoz hasonló a formája, a felhasználó ösztönösebben tudja kezelni.

t46-small
Egy USB telefon

Hardver-alapú SIP Telefon

A hardver-alapú SIP telefon a hagyományos telefonnal megegyezően néz ki és viselkedik. Mindemellett közvetlenül az adathálóhoz csatlakozik. Ezek a telefonok egy beépített kis hubot tartalmaznak, hogy meg tudják osztani a számítógéppel a hálózati kapcsolatot. Ezért nincs szüksége külön telefonos vezetékre.

snom-small
Hardver-alapú SIP telefon

Használjon analóg telefont ATA adapteren keresztül

Ha a saját telefonját szeretné használni a VOIP helyi telefonközponttal, használhat egy ATA adaptert. Az ATA adapter lehetővé teszi, hogy az Ethernet hálózat dugaszát az adapterbe dugja, majd a telefont az adapterhez kapcsolja. Így a VOIP telefonközpont szoftverje szokásos SIP telefonként érzékeli a régi telefonját.
ATA adapter, mely az analóg telefon VOIP telefonközponthoz való kapcsolását teszi lehetővé

Olvasson az IP PBX telefonközpontokrólelőnyeikről, a VOIP gateway és felhasználási lehetőségeikről.

<