pixel500w-500x1
Take control of your PBX
Virtualize with Hyper-V & VMWare

PABX Yang Mudah Dipasang dan Diuruskan

3CX berbeza daripada pesaing yang lain dengan pemasangan dan pengurusan yang mudah. Persediaan mengambil masa beberapa minit dan 3CX akan berjalan dalam Windows sedia ada (tidak semestinya khusus) atau yang dimayakan contohnya dalam Hyper-V atau VMware. Dengan konsol pengurusan berasaskan web, menyediakan Telefon IP, Gerbang, Peti SIP dan telefon maya hanya mengambil masa beberapa minit.

Konfigurasi Pasang dan Main bagi Telefon, Get Laluan & Salur SIP

Pasang masuk sebuah Telefon IP atau Get Laluan ke rangkaian anda dan 3CX akan mengkonfigurasikannya secara automatik, menjimatkan berjam-jam masa konfigurasi anda yang tidak terkira banyaknya dan mengeluarkan lengkung pembelajaran. Sambungkan salur SIP dalam beberapa minit dengan templat konfigurasi awal untuk pembekal salur SIP paling popular, termasuk sokongan hujung ke hujung daripada 3CX.

PABX

Pengurusan Luas Rangkaian yang Mudah bagi Telefon IP

Dengan 3CX IP PBX Sistem, anda boleh menguruskan Telefon IP anda dari dalam Konsol Pengurusan 3CX. Gunakan perisian tegar baharu pada banyak telefon dengan beberapa klik tetikus. Interpengendalian terjamin dengan Telefon IP disokong memberikan anda keyakinan apabila mengemas kini telefon anda. Klien 3CX untuk telefon pintar boleh digunakan dengan mudah dari jauh melalui e-mel, manakala kemas kini perisian adalah automatik, tanpa memerlukan panggilan meja bantuan.

  • Naik taraf perisian tegar Telefon IP dari Konsol Pengurusan 3CX
  • Setiap perisian tegar Telefon IP baharu diuji oleh 3CX bagi mengelakkan masalah interpengendalian
  • Peruntukkan semula, but semula telefon IP dari jauh
  • Konfigurasikan pilihan telefon IP lanjutan dari konsol

Mayakan atau Pasang di Pelayan Sedia Ada

Kuasa 3CX terletak pada sistemnya yang keseluruhannya berasaskan perisian. Gerakkan pelayan sedia ada anda dan gunakan sepenuhnya kuasa dan kebolehpercayaannya, tanpa perlu menambah satu lagi “perkakas” yang sukar diurus ke bilik pelayan anda. Dapatkan sandaran mudah dan tidak perlu lagi but dengan Hyper V atau Vmware!

  • Berasaskan perisian sepenuhnya
  • Gunakan pelayan sedia ada
  • Tidak perlu menambah perkakas ‘kotak hitam’ lain ke bilik pelayan anda
  • Sandaran mudah dan tidak perlu lagi but dengan Hyper V atau Vmware
hyper_vmware - PABX
Felipe Garcia, Pengarah Infrastruktur & Perkhidmatan – Americas, Wilson Sporting Goods:
Wilson 3CX memandang ke hadapan, ia membangunkan PBX perisian yang mantap dengan hipervisor dan penyelesaian komunikasinya sangat sesuai untuk organisasi pelbagai saiz.
<