pixel500w-500x1
Gear up your PBX
Cut costs, Boost profits

Comunicațiile dumneavoastră evoluate cu 3CX

3CX este o Centrală Telefonică VoIP care funcționează cu telefoane SIP standard, trunchiuri SIP și gateway-uri VoIP, pentru a oferi o soluție completă – fără costuri umflate și administrare greoaie a unui PBX “îmbătrânit”. Folosit de mai mult de 30.000 de companii din întreaga lume, a fost recunoscut pentru tehnologia inovatoare și de ultimă oră.

Luați extensia oriunde

3CX Centrală Telefonică VoIP include clienți pentru smartphone-uri și computere Mac sau Windows care permit utilizatorilor să folosească extensia de birou oriunde, perfect integrat ca și cum ar fi la birou. Nu numai faptul că toate apelurile către birou sunt gratuite, dar angajații pot folosi un număr unic și să lase o impresie de profesionalism.

  • Luați extensia dvs. oriunde veți merge
  • Toate apelurile sunt gratuite  – Reduceți facturile de telefon mobil
  • Creșteți productivitatea – lucrați de oriunde
  • Număr Unic – Nu dați numărul de mobil personal
Sistem de telefonie
Sistem de telefonie

Înjumătățiți factura de telefon și creșteți vânzările

Cu 3CX, companiile pot reduce costurile facturilor telefonice cu până la 80%, prin folosirea trunchiurilor SIP, WebRTC, apelurile gratuite către extensiile și birourile aflate la distanță și reducerea numărului de linii de telefonie fixă. Odată cu integrarea CRM, agenți recepționează un nume de client, mai degrabă decât un simplu număr.

  • Salvați din costuri prin reducerea facturilor de servicii de telefonie mobilă și fixe
  • Adăugați sau eliminați extensii cu ușurință – licențierea nu este per extensie
  • Știți cine vă sună cu integrarea CRM – creșteți satisfacția clienților
  • Modernizați cablarea și hardware-ul existent, open standard
Kaspars Bergs, Infrastructure Department Manager, 4finance:
4finance 3CX is the best price performance option. The phone system allows you to create almost any configuration you need, starting from a simple interactive voice response and ending with a complex system with customised call flows.
<