pixel500w-500x1
Take control of your PBX
Virtualize with Hyper-V & VMWare

En PABX som är enkel att installera och hantera


3CX har det som konkurrenterna saknar, enkel installation och hantering. Inställningen tar några minuter och 3CX kan köras på en existerande Windows-maskin (som inte behöver vara dedikerad för detta) eller kan virtualiseras i en Hyper-V- eller VMware-instans. Med dess webbaserade kontrollpanel tar det bara några minuter att tillhandahålla IP-telefoner, Gateways, SIP Trunks och programvarutelefoner.

Plug and Play-konfiguration på telefoner, Gatewayer & SIP Trunks

Koppla in en IP-telefon eller Gateway till nätverket så konfigurerar 3CX automatiskt dem, sparar dina oräkneliga timmars konfigurationstid och tar bort inlärningskurvan. Anslut en SIP trunk inom några minuter med förkonfigurationsmallar för de flesta populära SIP trunk-leverantörer, inklusive direktsupport från 3CX.

PABX
PABX

Enkel hantering av IP-telefoner över hela nätverket

Med 3CX kan du hantera alla IP-telefoner från 3CX:s hanteringskonsol. Distribuera ny firmware på många telefoner med några musklick. Garanterad interoperabilitet med IP-telefoner som stöds ger dig lugn och ro under uppdateringen av dina telefoner. 3CX-klienter för smartphones kan enkelt distribueras via e-postfjärrstyrning, medan mjukvaruuppdateringar är automatiska och eliminerar supportsamtalen.

  • Uppgradera IP-telefonfirmware från 3CX:s hanteringskonsol
  • Varje ny firmware för IP-telefonen testas av 3CX för att undvika interoperabilitetsfel
  • Omprovisionera, starta om IP-telefoner via fjärrstyrning
  • Konfigurera avancerade IP-telefonalternativ från konsolen

Virtualisera eller installera på befintlig server

3CX:s styrka ligger i att den är helt programvarubaserad. Utnyttja dina befintliga servrar och dra nytta av deras kraft och pålitlighet utan att behöva lägga till en svårhanterad enhet i serverrummet. Och få enkel säkerhetskopiering och redundans som startas med Hyper V eller VMware.

  • Helt programvarubaserad
  • Leverera befintliga servrar
  • Inget behov av att lägga till ett annat program för “svart låda” till serverutrymmet
  • Enkel säkerhetskopiering och redundans som startas med Hyper-V eller VMware
hyper_vmware PABX
Felipe Garcia, Director of Infrastructure & Services – Americas, Wilson Sporting Goods:
Wilson 3CX är förutseende, de skapade en robust programvaru-PBX med hypervisor i åtanke och dess kommunikationslösningar är mycket lämpliga för organisationer av alla storlekar.
<