3CX 11 - SPA50x ringtones brocken

Discussion in '3CX Phone System - General' started by jleed, Jul 18, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jleed

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Hey, I have updated to v11
    and every phone now ringing with standard Ringtone
    I have change it to Custom 1 but it still ringing standard on external calls
    how can I change it ?
     
  2. running

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    This actually happened to us as well, very strange....Have not found a fix as of yet
     
  3. davidbenwell

    davidbenwell Active Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    704
    Likes Received:
    0
    We also have this problem, we will report this to the 3CX Development team and hope a fix will be on its way soon.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. JimmyStaahl

    Joined:
    Nov 21, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I have the same problem with a SPA525G2, and I just wanted to hear if you had found a solution
     
  5. wbs_ian

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi,

    We experienced this as well - our conclusion was that changes in the template that came with V11 were incorrect.

    <Ring1 group="Phone/Ring_Tone">n=Classic-1;w=3;c=1</Ring1>
    <Ring2 group="Phone/Ring_Tone">h=external;w=3;c=2</Ring2>
    <Ring3 group="Phone/Ring_Tone">h=international;w=3;c=3</Ring3>
    <Ring4 group="Phone/Ring_Tone">h=national;w=3;c=4</Ring4>
    <Ring5 group="Phone/Ring_Tone">h=local;w=2;c=1</Ring5>
    <Ring6 group="Phone/Ring_Tone">h=queue;w=2;c=2</Ring6>
    <Ring7 group="Phone/Ring_Tone">h=ivr;w=2;c=3</Ring7>
    <Ring8 group="Phone/Ring_Tone">n=Simple-4;w=2;c=4</Ring8>
    <Ring9 group="Phone/Ring_Tone">n=Simple-5;w=2;c=5</Ring9>
    <Ring10 group="Phone/Ring_Tone">n=Office;w=4;c=1</Ring10>

    We think that for ring groups 2 to 7 the h= should actually read n=

    Regards,
    Ian
     
Thread Status:
Not open for further replies.