Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

3cx and Cysco SPA504g

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Deadoc3, Jan 21, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Deadoc3

    Joined:
    Jan 21, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hello to all.

    I have configured a system with 3cx installed on Windows 7 Pro x64 and four Cysco SPA504G.

    All phones works great, but i have a serious problem on provisioning them. When i copy url of provisioning in web interface of phone, on reboot phone does not work and when i try to access with admin ask me unknown username and password, showing "spa admin".

    I can't use 66 DCHP mode, because server does not have Windows Server.

    Any idea what is problem and a way to solve it?

    Thanks in advance

    BR
     
  2. robert12

    Joined:
    Jun 12, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    what router are you using? some routers can do the DHCP 66
     
  3. Deadoc3

    Joined:
    Jan 21, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I use branded router by telecom
     
  4. YiannisH_3CX

    YiannisH_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    7,400
    Likes Received:
    535
    Hello @Deadoc3

    Can you please let us know which version PBX you have installed and if the phones are local or remote?
    Also what is the format of your provisioning link? Are you using http and port 5000?
    when it asks for a password have you tried the one located at under the phone provisioning in the extension settings?
    It's called Phone Web Page password. If that password works it means the phone is provisioned
     
  5. Deadoc3

    Joined:
    Jan 21, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have installed v15 of PBX. Phones are in local network.

    Link provided for phone is the same for all phones, it's normal?

    I have tried with web password and now only one phone works normally
     
  6. YiannisH_3CX

    YiannisH_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    7,400
    Likes Received:
    535
Thread Status:
Not open for further replies.