3CX and G729 - G723 codec

Discussion in '3CX Phone System - General' started by inter-rupteur, Feb 21, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. inter-rupteur

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Hi,

    i have a question about Audio codec : I read on the 3CX website, about the Enterprise Edition version (Enterprise Edition 256SC) that G729 Codec include only "16" G729 channels ! It's very short... How can I get more, ie 240 for example ? to complete 256 channels !!!!

    Another question : I want to put G723 Codec, it's possible ? And where can we purchase licenses please ?


    Thanks a lot for your answers !!!
    Inter-Rupteur
     
  2. inter-rupteur

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    no ideas... :mrgreen:
     
  3. inter-rupteur

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    It's very important for me !!! Can someone help me please ? I must find a solution otherwise i should turn to another software... :cry:
     
  4. William400

    William400 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    1,005
    Likes Received:
    0
    Hi

    The standard 3CX licensing model has various options as to the number of G729 licenses. We shall ask our Sales team to contact you see discuss your needs and relative pricing.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. inter-rupteur

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Tanks a lot William400 ! Very nice !! Actually, I have not had the idea to ask the sales team !! :mrgreen:
     
Thread Status:
Not open for further replies.