3cx client Audio problems with VISTA BUSINESS

Discussion in '3CX Phone System - General' started by max_it, Jul 3, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. max_it

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I' have an audio problem with all PC that run windows VISTA Business (almost 5 different PC), I 've installed the server version 6.0.612.0 and the Client 6.0610.0 and i have this problem:

    When i receive a phone on a PC with vista the first time all works properly but the second call my microfone seems mute, then in the third call works properly and so on.

    All function properly with x-lite client.
    I use plantronics headset DSP400 and I've disabled all other audio devices and the OS UAC.

    Can someone help me?
    It could be a bug of 3cx voip client?

    thanks a lot
    Massimiliano
     
  2. Tugi2o

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Hi,

    i have the same problem which you have described ... this occures ALWAYS.
    So i think this is a little bug ;)

    Are there any other people using vista with the same problems or does it work at your installation.

    Tugi
     
  3. max_it

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    All the installations under VISTA Business don't works proerly,
    but, why 3cx.com don't fix the bug?

    thanks

    Massimiliano
     
  4. SIPfun

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Not with 3CX... but with Eyebeam, I had this problem all the time connecting to another SIP service... In the end I blamed Vista, although I don't really know what the problem was.
     
  5. Henk

    Henk Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Is it consistent with one call good one bad one good? or is it time related?

    For example if you wait eg 5 minutes and than try again does it work like normal?

    H
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. alsoft

    Joined:
    Jun 27, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Are you using 3CX as mediaserver (pbx delivers audio enabled in provider's line) or in proxy mode (pbx delivers audio off and re-invite enabled)?
     
Thread Status:
Not open for further replies.