Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

3CX MyPhone

Discussion in '3CX Phone System - General' started by whitewhite, Aug 1, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. whitewhite

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I have installed a test IP phone and MyPhone remotely. Today, I noticed from my desktop component that the remote extension is on a call. Now, the record is still showing me that the remote extension is still on this line for many hours but it actually has ended up the call. I cannot find any way to refresh desktop component. Please advise if I missed something on it.
     
  2. willow

    willow Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    471
    Likes Received:
    0
    there is a patch that you need to download to get this to work correctly on the remote myphone installation.


    http://www.3cx.com/downloads/v100/support/MyPhone.xap
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. nbailey

    nbailey Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    359
    Likes Received:
    0
    along with more instructions on how to do this from this post:

    http://www.3cx.com/forums/v10-sp2-myphone-21249.html

    Thanks,
    Nate
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. whitewhite

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hi,
    Thanks for your answer. I have replace the xap according to the instruction given. The status has been updated. It works and I will try to run several test tomorrow.

    Many thanks for your helps.
     
  5. whitewhite

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hi,
    the update xap did imporve the status. BUT, the remote user told me that his MyPhone always timeout in short period. Can I do something to aviod the timeout or keep it longer before timeout?
     
  6. eagle2

    eagle2 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Messages:
    1,085
    Likes Received:
    11
    This complain is an indication for problem with NAT / firewall.
    Check for issues (firewall checker, etc.). Eventually trace with wireshark.

    Regards
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.