3cx PABX at HO & Branch office

Discussion in '3CX Phone System - General' started by dude69, May 4, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dude69

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Can i have a scenario where all three branches & 1 HO connected via VPN has their own 3CX PABX/. So when the local client wants to talk to remote client, the request is forwarded by the local 3CX Server to the remote 3CX server. In this way i can have a VOIP gateway for all the locations to manage wired calls as well .

    Any docs helps is appreciated
     
  2. dude69

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    which version supports bridging. and how much bandwidth over the WAN require considering not more than 10 simultaneous call over
     
  3. SY

    SY Well-Known Member
    3CX Support

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,825
    Likes Received:
    2
    free edition doesn't support it. It is supported in version 5
    It requires the same bandwidth as any outbound call to VoIP provider. (or to external entity)

    P.S. I'm talking about 3CX to 3CX bridge. Sorry, I' ve suddenly deleted my previous post :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. dude69

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    can we provide me with any documentation over bridging?. Is there any evaluation software to check bridging?
     
  5. Nick Galea

    Nick Galea Site Admin

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    1,936
    Likes Received:
    250
    Documentation is in the manual.

    You can use this eval key to test bridging up to 2 sim calls

    4WB3-DBV3-VRTJ-2ZIV
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.