Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

3CX Phone System 7.1 (demo) installer problem

Discussion in '3CX Phone System - General' started by ErnieC, Jun 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ErnieC

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I'm trying to demo 3CX Phone System and downloaded 7.1. Running the install on Windows XP I'm having an issue when I try to run the install package. I get a popup window which says "This installation package could not be opened. Contact the application vendor to verify that this is a valid Windows Installer package." User is administrator and have the latest Windows Installer 3.1. Any help appreciated.
     
  2. sbsconseil

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    we need to upgrade your windows XP with windows update.

    an error during the download could take place, re-download 3CX
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. discovery1

    discovery1 Member

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Disable any antivirus software when you run the install - some can be quite aggressive and prevent the installer working properly.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. ErnieC

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thanks to sbsconseil and doscovery1 for their replies but with the latest Windows patches and no virus software installed -- and downloading the demo again -- I still get the same error from the installer.
     
  5. ErnieC

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I don't know if the installer was changed on the server or not, but after downloading it for a _fourth_ time it works, and on any machine I tested it on.
     
Thread Status:
Not open for further replies.