3cx Phone Wont Launch

Discussion in 'Windows' started by sdirge, Jun 20, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sdirge

    Joined:
    Sep 27, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    After upgrading service packs the 3cs phone won't launch. It starts a background process for it but there is no tray icon or visible user interface. I tried to uninstall and reinstall and get the same results. This is a win 8.1 machine.

    Any help is appreciated.
     
  2. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,781
    Likes Received:
    286
    What OS are you using?
     
  3. sdirge

    Joined:
    Sep 27, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Windows 8.1
     
  4. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,781
    Likes Received:
    286
    Have you tried un-installing, then installing the original version you downloaded (pre SP6)? You may not have kept a copy, but if you did, and that failed as well, then there may be an issue with something else that has changed on your PC.
     
  5. sdirge

    Joined:
    Sep 27, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I tried that, this started on SP5 I should have said came out of the blue. Did a uninstall/reinstall then and now. The 3cx phone starts as a process just doesn't display a UI.
     
  6. pj3cx

    pj3cx Active Member

    Joined:
    Aug 1, 2013
    Messages:
    645
    Likes Received:
    1
    Hi there,
    Have you by any chance VPN adapters on this PC? can you try disabling those see if issue persists ?
    Also, do you have any antivirus / antimalware / firewall that could interfere ? can you disable temporarly to see if any success ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.