3CX VoIP client won't work on terminal services??

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Ralph, Feb 18, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ralph

    Ralph Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    I have been attempting to use the new 3CX VoIP client in a terminal server environment. So far I have been unable to have multiple users use the software on the terminal server. The software will only allow one user at a time to use it on the terminl server. The older client (3CX Call Assistant) worked fine on terminal servers with multiple clients logged in.

    I have attempted mutiple installs using Add/remove programs etc.
    Is there an extra step needed to use this software on a terminal server?
    Is there a patch planned or in existence now that will help??
    Anyone know of a fix or work around for this?

    I love the features of the new client. We just need to have it work in a terminal server environment like the old one did.

    Thanks again,
    Ralph
     
  2. Nick Galea

    Nick Galea Site Admin

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    1,926
    Likes Received:
    241
    Hi Ralph,

    Thanks for your feedback. We will test this. Do you use it in deskphone mode or in soft phone mode?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. matthijsolislagers

    matthijsolislagers New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Both doesn't work. The second 3CX Voip client doesn't start.

    I personally would like to use it in desk phone mode.
     
  4. Ralph

    Ralph Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Good morning,

    The client's users would use it in Desktop mode.
    The users have a Polycom Soundpoint IP 330 at their desk that logs into the 3CX V5.1 server.
    The users have their desktop on a Windows Server 2003 Enterprise Edition Terminal Server.
    They are all remote and use hardware VPN for their connection to the 3CX V5.1 server.

    Let me know what you find. Needless to say the client needs this yesterday :shock:

    Thanks again
     
Thread Status:
Not open for further replies.