Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

7.1 RC1 Assistant

Discussion in 'Windows' started by andew, Mar 19, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. andew

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Hi,

    Anyone one been playing with this?

    I like the look of it but can't figure out how to make it control my hardphone????? it shows me when a call is coming, but i can't divert to voicemail..click the button and nothing happens.

    Like wise when i try to make a call out to an extention the box comes up with the number click the button and nothing happens???

    am i missing something?

    Cheers in advance
     
  2. cs

    cs

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    yep, same issue on my assi ...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. LeonidasG

    LeonidasG Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    1,557
    Likes Received:
    118
    You need a Licensed PBX to make it work or else it will just deny any functionality.

    In the next version it will say it more clearly that you need a license to make it work.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. darrellchapman

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0
    I have 3CX Enterprise edition and it doesn't work with my hard phone?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. andew

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    We have a licensed verison
     
  6. jfurmanek

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Have installed the assistant which works on a local lan but seemingly not across a VPN.
    It also does not seem to set preferences with headphones etc.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.