Accidentally deleted "VMDIALOUTENABLED" from parameters...

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Robert Thompson, Jun 21, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Robert Thompson

    Joined:
    Jun 21, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello:

    How do I restore the "VMDIALOUTENABLED" parameter?

    Or, must I do a re-install?

    Thanks,

    Rob.
     
  2. teldata1

    Joined:
    Aug 24, 2015
    Messages:
    63
    Likes Received:
    2
    You may be able to re-add the parameter by clicking "Add" in the Parameters section, and simply entering in the original values. I've attached a picture of what you should enter.

    Value: 0 for disable, 1 for enable

    Hope that works for you
     

    Attached Files:

    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Robert Thompson

    Joined:
    Jun 21, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thank you. :)

    I have added it back and it looks ok - just one question: once a call is directed to VM, how do you place an outgoing call? Do you need to enter a special code to get the dial-tone?

    Thanks,

    Rob.
     
  4. teldata1

    Joined:
    Aug 24, 2015
    Messages:
    63
    Likes Received:
    2
    Enter the voicemail password, press 9, then press 3. Dial the phone number and you should be good to go!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.