Solved After 15.5.3 Update Click to Meet Links Stopped Working

Discussion in '3CX Phone System - General' started by D Caviness, Feb 15, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. D Caviness

    Joined:
    Apr 18, 2017
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    After that latest update was applied, all of our extensions with existing Click to Meet configurations stop working. If someone uses the link once a meeting is open, they get this:

    "404 user not found. Contact your 3CX Administrator and provide proper logon details."

    Now, if I go into the extension and make any small change (i.e. remove the last letter of the friendly name) then the new link will work. If I go back and change it to the original friendly name, it still doesn't work.

    All links worked prior to upgrade.

    Version: PRO 15.5.8801.3
     
  2. YiannisH_3CX

    YiannisH_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    4,349
    Likes Received:
    274
    Hello @D Caviness

    Please try restarting your system server service and let me know if that resolves your issue. Also if you create a new extension does the quick meeting link work?
     
  3. D Caviness

    Joined:
    Apr 18, 2017
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    Restarting 3CX PhoneSystem 01 System Server didn't fix the issue.

    Newly created Ext. work fine.
     
  4. YiannisH_3CX

    YiannisH_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    4,349
    Likes Received:
    274
    We will need additional info to further troubleshoot your issue. Please check your inbox as i have sent you a p.m.
     
  5. YiannisH_3CX

    YiannisH_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    4,349
    Likes Received:
    274
    For those that might face the same problem, we actually had to reset the webmeeting portal to resolve the issue.
     
Thread Status:
Not open for further replies.