After activate the license 3cx doesn't work !

Discussion in '3CX Phone System - General' started by h2009, Apr 8, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. h2009

    h2009 Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    447
    Likes Received:
    0
    hmm - i wonder if your having the same problem as me, with g729 - my calls connect but no RTP packet are received.
    Can you check to see if g711u calls work.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. archie

    archie Well-Known Member
    3CX Support

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Messages:
    1,299
    Likes Received:
    0
    Are you sure your phones are able to use G729? What phones are you using?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. SY

    SY Well-Known Member
    3CX Support

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,825
    Likes Received:
    2
    Please provide more information about problem.
    Provider, configuration, logs, provider capability, which version of G729 is used

    Thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. archie

    archie Well-Known Member
    3CX Support

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Messages:
    1,299
    Likes Received:
    0
    We need to see SDP of incoming INVITE (from the provider)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.