Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

App. wil not start after installing on VISTA

Discussion in 'Windows' started by orenr, Jan 25, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. orenr

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi all,

    after installing the app on my Vista machine (Xeon+4gbRAM), a small phone icon apeares oon the system tray. the app wont respone/open on any kind of click. trying to start the app again, i get a message it is already open. can not close and/or even kill the process.

    any ideas what is my problem?

    thanks,

    Oren R.
     
  2. matthijsolislagers

    matthijsolislagers New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    x64 or x86 version of vista?
     
  3. orenr

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Intel Xeon DuoCore x86
     
  4. matthijsolislagers

    matthijsolislagers New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    It works fine on my Vista business x86. So it is not a common vista problem. I did read someting about problems with vista x64 but that is not your problem.

    Did you try to reinstall the program?
     
  5. orenr

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Yes. several times. i know it is something in my system because i get the problem with any soft phone. didn't figure out what is the reason.
     
Thread Status:
Not open for further replies.