Asterisk Trunk

Discussion in '3CX Phone System - General' started by gaiacraig, Jan 8, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gaiacraig

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Does anyone know how I can link my 3CX system to my Asterisk PBX?

    I have no idea how to do this and I can't find much info!

    Any help would be greatly appreciated.
     
  2. 5qg4

    5qg4 Active Member

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    643
    Likes Received:
    0
    Just in need to create a extension registration at both 3CX system and Asterisk PBX. Make them cross registrar. Create outbound rule/dial plan at both side. Done!!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. h2009

    h2009 Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    447
    Likes Received:
    0
    Could you post the code up to make 3CX register at the asterisk PBX please.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. francesco

    francesco New Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    asterisk sip.conf for 3cx

    [3cx]
    type=friend
    context=from-3cx
    username=200
    fromuser=200
    secret=200
    host=192.168.x.x
    fromdomain=192.168.x.x
    qualify=yes
    insecure=very
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.