auto answer make call?

Discussion in 'Windows' started by relact, Feb 6, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. relact

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Is it possible to set the 3CX softphone to auto-answer the Make Call ? (via call assistant)
     
  2. igor.snezhko

    igor.snezhko Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    663
    Likes Received:
    4
    3CX Phone has status "Auto Answer" Just right click it icon in the Windows Tray and choose this status.
     
  3. Vali_3CX

    Vali_3CX Well-Known Member
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    1,417
    Likes Received:
    61
    Or by clicking the "Available" online status indicator on the display to toggle.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. mdkberry

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    how about on a mobile device like iPhone or Android can you make it auto-answer voip calls on first ring?
     
  5. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,360
    Likes Received:
    226
    I'm not sure that you would really want that on a mobile device.

    If you had it enabled for a specific reason, then forgot to turn it off, it would answer while the phone were in your pocket/purse/desk drawer, rather than going off to voicemail, and someone could be eavesdropping on your conversation. That is probably the reason they don't have that sort of a feature for "regular calls" on a mobile, other than perhaps when using a BT headset.
     
  6. viperadriaan

    Joined:
    Apr 21, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    auto answer

    I need help

    We have a 3cx system, and a PA system, I know its sounds mad, but what is the chance where we can combine the 3cx and the PA system together? Or can the 3cx for windows app, have a auto answering , where they can call to that extension, and be used as a intercom?
     
  7. ian.watts

    ian.watts Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2011
    Messages:
    532
    Likes Received:
    0
    That is a bit off-topic, you should probably start your own.
    What you need is something to auto-answer a VoIP call and tie into your PA.

    Some say Snom PA1. I've done a Linksys SPA-3102 and Viking RAD.. and a Cyberdata paging amp.. one of those will get what you need done.
     
  8. craigreilly

    craigreilly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,947
    Likes Received:
    179
    I use the Snom PA1 - in Multicast mode with Yealink or Grand-stream handsets. Works like a charm.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. Brianna Andres

    Joined:
    Aug 18, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0

    Try this step to enable auto answer call on iPhone : Settings > General > Accessibility > Call Audio Routing > Auto-Answer Calls > Enable it and Set time from 0 to 1 Minute.
     
Thread Status:
Not open for further replies.