Automatic Updater bug in 15.5

Discussion in '3CX Phone System - General' started by giwm, Aug 10, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. giwm

    giwm New Member

    Joined:
    Sep 27, 2016
    Messages:
    230
    Likes Received:
    39
    Since our update in July from 15.0 to 15.5 went so smooth, I decided today to set 15.5 SP1 to automatically install tonight. So I ticked the Automatic Updates box and 3CX PBX updates, set it to Weekly at 22:00 every Thursday. About 5 minutes later I get an email alert: Your 3CX Phone System has been successfully updated!

    Sure enough, build is now 15.5.3849.1 on my production server. Mystified, my colleague and I then tested on our failover server. Same thing: 5 minutes after setting it for 22:00 every Thursday and the update email came through.

    As a note, this happened around 14:30 on Thursday.
     
  2. bwspitfire

    Joined:
    Aug 22, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Have also come across this issue on three separate customers 3CX installs.

    Is there a fix, or are all customer going to have to be updated manually?
     
  3. giwm

    giwm New Member

    Joined:
    Sep 27, 2016
    Messages:
    230
    Likes Received:
    39
    @bwspitfire You probably have more pull as a VAR than I do as a customer - not sure if you opened a case with 3CX to get eyes on this if it'd be more apt to get fixed.
     
  4. bwspitfire

    Joined:
    Aug 22, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have raised a support ticket, will let you know the outcome.
     
Thread Status:
Not open for further replies.