Badfetch error, MethodGETError-500

Discussion in 'CRM / Helpdesk / App Integration' started by SWSDEV, May 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SWSDEV

    SWSDEV Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    The below is fom 3CXIvrServer.log

    Why am I getting a 500 error?
    There is a string that contains markup, but it looks like it's already url encoded, or is it just too long of a url?

    23:42:20.389|3784|(0):Error! Module '3CX.com.OSBinet'. Error ID 219. URLhttp://localhost:5484/(S(z1pg3n55ybxtfdebl1ci3hf2))/OnCall_Debug_298/CheckTemp_PlaybackTemperatures_MF_createAudio_Prefix_DebugInfo.aspx?application.Activities_CreateSpeakDigitAudio_DigitString=&application.Activities_CreateSpeakDigitAudio_NextComponentUri%24=CheckTemp_PlaybackTemperatures_MF_createAudio_Suffix.vxml&application.Activities_CreateSpeakDigitAudio_NextDisconnectHandlerUri%24=CheckTemp_PlaybackTemperatures_DisconnectHandler.vxml&application.Activities_CreateSpeakDigitAudio_NextErrorHandlerUri%24=CheckTemp_PlaybackTemperatures_ErrorHandler.vxml&application.Activities_CreateSpeakDigitAudio_OutFilename=PlaybackTemperature.wav&application.Activities_CreateSpeakDigitAudio_Out_Result=&application.Activities_CreateSpeakDigitAudio_PostMessge=&application.Activities_CreateSpeakDigitAudio_PreMessage=&application.Activities_CreateSpeakDigitAudio_TTS_Plain=Yesterday%20at%2023%3A43%20%20A%20Fail%20occured%20for%3Cbreak%2F%3E%3Cemphasis%20level%3D%27moderate%27%3EJ%3Cbreak%2F%3E0%3Cbreak%2F%3E0%3Cbreak%2F%3E0%3Cbreak%2F%3E%20%3Cbreak%2F%3EC%3Cbreak%2F%3EO%3Cbreak%2F%3EN%3Cbreak%2F%3ED%3Cbreak%2F%3EE%3Cbreak%2F%3EN%3Cbreak%2F%3ES%3Cbreak%2F%3EE%3Cbreak%2F%3ER%3Cbreak%2F%3E%3C%2Femphasis%3E%20where%20a%20VS%20Inverter%20fail%20was%20reported&application.Activities_CreateSpeakDigitAudio_TTS_StringOnly=&application.CheckTemp_PlaybackTemperatures_createAudio_DigitString=&application.CheckTemp_PlaybackTemperatures_createAudio_OutFilename=DefaultOutput.wav&application.CheckTemp_PlaybackTemperatures_createAudio_Out_Result=&application.CheckTemp_PlaybackTemperatures_createAudio_PostMessge=&application.CheckTemp_PlaybackTemperatures_createAudio_PreMessage=&application.CheckTemp_PlaybackTemperatures_createAudio_TTS_Plain=&application.CheckTemp_PlaybackTemperatures_createAudio_TTS_StringOnly=MethodGETError-500
    23:42:20.389|3784|(0):Error! Module '3CX.com.OSBinet'. Error ID 204. rc2
    23:42:20.389|3784|(0):Error! Module '3CX.com.vxi'. Error ID 203. uriCheckTemp_PlaybackTemperatures_MF_createAudio_Prefix_DebugInfo.aspx
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. VAD_Support

    VAD_Support Active Member

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    690
    Likes Received:
    0
    Do you see an error log file into the deployment folder with additional information?
    Can you send me the CheckTemp_PlaybackTemperatures_MF_createAudio_Prefix_DebugInfo.aspx file and the complete URL used to invoke it, so I can check to see if something is wrong?
    Thanks,
     
  3. SWSDEV

    SWSDEV Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    I apologize, I never got this to you. The next time it comes up I'll get more info.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. VAD_Support

    VAD_Support Active Member

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    690
    Likes Received:
    0
    Yes, so we can fix any bug that may appear.
    Thank you again.
     
Thread Status:
Not open for further replies.