Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

blf not working 3cx on wan

Discussion in '3CX Phone System - General' started by leendertvdk, Sep 21, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. leendertvdk

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Dear Forum members,

    We have 3cx running on a VPS in a datacenter, this vps is equal to the wan ip accessible, without hardware firewall. Only through software firewall get this vps protected.

    What the problem is:

    We use linksys SPA962 devices without problems connecting to the PBX. Also call and sound is fine.
    Where I only against to walk the next blf that the function will not work. The light continues to blink orange.

    If I check the firewall allows running 3cx he gives no errors.

    Furthermore, as blf rain the following:
    fnc=blf+sd+cp;sub=100@$PROXY;ext=100@$PROXY;nme=Test

    Furthermore, we use V11 from 3cx with SP 1 on it.

    What could the problem be?
    Is there somewhere something set or??

    Thanks for your answer

    Mvg leendert
     
  2. mixig

    mixig Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    530
    Likes Received:
    12
    Hi,

    take a look on this link, maybe will help
    http://www.3cx.com/forums/spa50x-fw-7-5-2a-7-5-3-fyi-31639.html
     
Thread Status:
Not open for further replies.