BLFs on Htek 92X and V15sp4 Linux

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Nathan Boyd, Feb 8, 2017.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nathan Boyd

    Joined:
    Feb 2, 2017
    Messages:
    44
    Likes Received:
    9
    Has anyone else had any issues with Htek 920 series? I've got a 926 and 924 both on the latest firmware exhibiting the same issues. They provision via STUN and over SBC fine, register successfully and incoming and outgoing calls operate fine. None of my BLFs light up (SP1, SP2, SP3, and 2 Ext BLFs). They all function properly when pressed, but no lights.

    In the Web interface there is a BLF light section, and I've tweaked the default config to attempt to determine what the issue is with no luck.

    I've also pulled the log files and I'm getting a bunch of 403, 404 and 407s for what I think are the BLF subscribe requests.

    Manual configration to connect to a V14 Multi-tennant server shows proper BLF functionality.

    Has anyone else seen any BLF issues with Htek 900 series and V15sp4 Linux?
     
  2. YiannisH_3CX

    YiannisH_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    5,486
    Likes Received:
    357
    Hello @Nathan Boyd

    What is the firmware the phones are on and what type of license do you have?
     
  3. Nathan Boyd

    Joined:
    Feb 2, 2017
    Messages:
    44
    Likes Received:
    9
    The latest firmware (2.0.4.0.17) and just the Free license for testing, which I just checked and I guess doesn't support BLF's. That must be the issue, I missed that .
     
  4. YiannisH_3CX

    YiannisH_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    5,486
    Likes Received:
    357
Thread Status:
Not open for further replies.