Bria Softphone

Discussion in '3CX Phone System - General' started by athanasios, Jul 31, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. athanasios

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I use 3CX free version 6.0 and I use “Bria” softphone. I’ll like to direct all my outgoing numbers to a deskphone “Elmeg IP-290” in order to use handset instead of headset.
    Please guide me if that’s possible.
    Thank you.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Can you please clarify? "Direct my outgoing numbers"?
     
  3. athanasios

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Thank you for your reply.
    I need to format the number from the softphone and speak from the deskphone.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Then simply switch the VoIP client to deskphone mode.

    When you dial a number in the softphone, your hard phone will ring and you will be connected to the caller.

    Thanks,
     
  5. athanasios

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Thank you but this is not my case.
    I use "Bria softphone" and I have not this possibility. Meantime the "Elmeg IP-290" is not a USB phone is a 'lan' phone.
    Thank you again, any other solution please?
     
  6. Henk

    Henk Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Set up a call group, including both phones (the soft and the hard phone) you than can make the decision which one to pickup when the call comes in.



    H.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. athanasios

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Thank you Henk, but I need to format the number from the softphone and speak from the deskphone.
    Your suggestion is for pickup when the call comes in.
    How I can format the number from the softphone (Bria) and and speak from deskphone (Elmeg IP-290) this is my problem.
    Thank you again for your help.
     
  8. jspearso

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    i tried to do the same thing you cant you have to use the Free voip client phone
     
Thread Status:
Not open for further replies.