Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Bridge to Asterisk suddenly stops working...

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Gerry, Jul 6, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gerry

    Joined:
    Jul 3, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Very frustrated!

    I have bridged my 3CX instance to an Asterisk box. Both are on Public IPs. The 3CX is connected by
    additional security (Ward Mundy's script for Fail2Ban, Travelling Man 3, etc).

    My bridge was working perfectly, and now, for no apparent reason, it is not authenticating. I've not
    changed passwords anywhere. Everything is the same.
    Code:
    07/06/2017 8:29:57 AM - [CM102001]: Authentication failed for AuthFail Recv Req REGISTER from XXX.XXX.XXX.XXX:5060 tid=6ed1812d Call-ID=312eac5118bb98623ed71386224d7432@127.0.0.1:
    REGISTER sip:somebox.3cx.us SIP/2.0
    Via: SIP/2.0/UDP XXX.XXX.XXX.XXX:5060;branch=z9hG4bK6ed1812d;rport=5060
    Max-Forwards: 70
    Contact: <sip:10001@XXX.XXX.XXX.XXX:5060>
    To: <sip:10001@somebox.3cx.us>
    From: <sip:10001@somebox.3cx.us>;tag=as323288ae
    Call-ID: 312eac5118bb98623ed71386224d7432@127.0.0.1
    CSeq: 103 REGISTER
    Expires: 120
    Proxy-Authorization: Digest username="10001",realm="3CXPhoneSystem",algorithm=MD5,uri="sip:somebox.3cx.us",nonce="414d5359595e2d4484:d6ebe1e3fc807cfdbc576e8392bc0462",response="d72dcab7815950b06aad3162c54698b4"
    User-Agent: FPBX-2.10.1(1.8.8.0)
    Content-Length: 0
    
    ; Reason: Credentials don't match, check that authorization-ID and password match the ones in extension settings
    Any ideas?
     
Thread Status:
Not open for further replies.