Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

bug? 3CX v10 with Proxmox and win7 64bit pro

Discussion in '3CX Phone System - General' started by basforum2, Jul 14, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. basforum2

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi,

    We're using a 3CX system v10 on a Proxmox VPS with Windows 7 Pro 64bit.
    Everything works fine, but....

    When 3cx phonesystem takes a call and welcomes its caller in the welcome menu, after a certain amount of seconds you notice a really short interruption and the menu resets it selves (starting over again in the menu).

    I did multiple tests; did an internal test, same problem, connected the 3cx directly on the modem/router, same problem. What solved the problem, but what i don't want, is that I installed 3cx on a standalone desktop (exactly the same settings and installation), instead of the Proxmox VPS. My problems were gone!

    Does ANYONE have an idea what causes the interruption on the Proxmox VPS?

    Thanks for your replies!
     
  2. item

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi!
    Same here - but after limiting the KVM (Proxmox 2.1) configuration to use only 1 virtual processor it worked perfect.

    Link: http://www.3cx.com/blog/docs/voice-quality-hyperv-vmware/

    Too late for your installation but maybe useful for others :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.