BUG on Call Queue

Discussion in '3CX Phone System - General' started by tekilatex, Jun 7, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tekilatex

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hello everyone,

    I have a pb with the new version on call queue. The announce of the position of the caller is not working properly. On a second call or third , the annouce is still " you are the first ont this call queue".
    Do you have the same pb? My prompt set are in french, and this announce is in english, probably a bug

    Thanks to all

    Teki
     
  2. StefanW

    StefanW Head of Customer Support and Training
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    1,199
    Likes Received:
    79
    it is not an issue.
    When you have 5 Agents and 5 Calls to the queue you will be prompted to be on pos 1 due to u have 5 agents
    If you have 10 calls and 2 agents the latest will be in place no. 5
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. tekilatex

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    hA ok!!!
    I didn't understood that. So u consider that one agent can treat 2 calls simultanly.
    I try it, and it's working, except of the announce in english and not french

    Thank you very mutch
    teki
     
  4. archie

    archie Well-Known Member
    3CX Support

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Messages:
    1,299
    Likes Received:
    0
    To be precisely correct about Queue.

    There's two queues - waiting and polling. Announced is a position in the waiting queue. All calls in polling queue are supposed to be at 'first' position. Polling queue is a queue for calls for which polling calls are being made at the moment. A call get into polling queue from waiting queue as soon as there's at least one agent available for poll.

    Hope, I've managed to describe it clear enough.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. info@oliverbraun.de

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Same here - she says "You are at postition..." in english, selected language is german.
     
  6. coli

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Since the upgrade to the 9 beta. We have only two in the queue and its saying that you are position twenty two (22) and not just 2. Also, when the greeting is played when the caller enters the queue, the background music on hold is also playing while the announcement/greeting is playing. This is the English version
     
  7. nb

    nb Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    2,097
    Likes Received:
    142
    We are still working on prompts.

    We are checking on the override music.

    Announce position to caller in non english prompt - bug - well done - thanks for reporting.

    Queue position - I will check this out.

    How many agents do you have in the queue? Can you put 1 agent, set him as busy and make 2 calls to the queue.
    is this correct?

    Then add another agent and see what the difference is. let me know. If you replicate this send me verbose logs nb@3cx.com
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.