Solved Busy signal when calling number

Discussion in '3CX Phone System - General' started by XcamaroX, Jul 31, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XcamaroX

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Hey guys,

    I have a new PBX and while everything works great outbound, inbound all I get is a busy signal.

    I have tried everything to no avail.

    The system does register with my provider and I can make calls outbound, plus ALL checks with FW checker.

    Provider is saying is my 3CX box, what do you think?

    07/31/2017 9:37:35 AM - [CM102001]: Authentication failed for AuthFail Recv Req INVITE from 162.254.144.176:5060 tid=53561fca Call-ID=112543011fd405c560b46f21721ef865@162.254.144.176:5060: INVITE sip:XXX5742525@XX.71.38.XX:5060 SIP/2.0 Via: SIP/2.0/UDP 162.254.144.176:5060;branch=z9hG4bK53561fca;rport=5060 Max-Forwards: 70 Contact: <sip:XXX34220XX@162.254.144.176:5060> To: <sip:XXX5742525@96.71.38.234:5060> From: "OneHealthMedical MARTIN JORGE" <sip:3053422069@162.254.144.176>;tag=as0a21fd03 Call-ID: 112543011fd405c560b46f21721ef865@162.254.144.176:5060 CSeq: 103 INVITE Allow: INVITE, ACK, CANCEL, OPTIONS, BYE, REFER, SUBSCRIBE, NOTIFY, INFO, PUBLISH, MESSAGE Content-Type: application/sdp Date: Mon, 31 Jul 2017 13:37:35 GMT Proxy-Authorization: Digest username="218959",realm="3CXPhoneSystem",algorithm=MD5,uri="sip:XXX5742525@XX.71.38.XXX:5060",nonce="414d535c0f8fc39f43:905bd2aad3229bffa169a72379de6279",response="0c397f24abbb4cbbf52420ea5ef22c27" Supported: replaces, timer User-Agent: voip.ms Remote-Party-ID: "XXXX MARXXX XXXGE" <sip:XX3422XXX@162.254.144.176>;party=calling;privacy=off;screen=no Content-Length: 276 v=0 o=root 1788056542 1788056543 IN IP4 162.254.144.176 s=voip.ms c=IN IP4 162.254.144.176 t=0 0 m=audio 17466 RTP/AVP 0 18 101 a=rtpmap:0 PCMU/8000 a=rtpmap:18 G729/8000 a=fmtp:18 annexb=no a=rtpmap:101 telephone-event/8000 a=fmtp:101 0-16 a=ptime:20 a=sendrecv ; Reason: Credentials don't match, check that authorization-ID and password match the ones in extension settings

    07/31/2017 9:37:35 AM - [CM302002]: Authentication failed due to unidentified source of: SipReq: INVITE XXX5742525@XX.71.38.XXX:5060 tid=53561fca cseq=103 INVITE contact=XXX34220XX@162.254.144.176:5060 / 103 from(wire)
     
  2. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,594
    Likes Received:
    255
    There are a number of Authentication failed messages in the logs. you may want to try a simple inbound route to one extension until you can solve that. What provider are you using, do they require any "special" registration steps?
     
  3. XcamaroX

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Actually, I found another similar post and tried it and it worked. Solution is to delete existing Trunk and re-create.

    It now works.
     
  4. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,594
    Likes Received:
    255
    Perhaps a space somehow made it into the password. I've seen that happen when people cut and paste.
     
  5. XcamaroX

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Funny thing is that it was registering with my provider, and I was able to make outbound calls. Inbound calls were greeted with a busy tone.
     
Thread Status:
Not open for further replies.