Call forwarding is not working

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Dark One, Jan 8, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dark One

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I have a 3CX server and some linksys spa-922 phones and i am using musimi as provider.
    When calling an internal extention, forwarding works as intended, but.
    If i answer an incoming call (or call out) and try to transfer, it will hang up the call...
    Any ideas ?

    I have configured musimi as a generic SIP, and phones are configured as written in the howto on 3cx website.

    -Frank
     
  2. Dark One

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Can i assume that free version can only handle internal extention forwarding ???
     
  3. simones181170

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    i've same problem with Linksys PAP2

    with my ip phone the call trasfer works well but no way with linksys
     
  4. Dark One

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Well now it works... Kinda

    On internal calls, it works flawlessly... but on external call, when transfered to another internal extention this happens...
    I receive call.. pres x-fer and dial new extention. Extention answers.. and then after approx. 20-25 sec the xfer button comes back, and i can complete the transfer.... What can be the reason for this delay ? it is not on internal transfers, they work immidiately.

    -Frank
     
  5. Dark One

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Im willing to pay for the solution :)
    I really need this up and running in a hurry...
     
  6. Molsen6

    Joined:
    Mar 14, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Hi Dark one

    I have seen the same on spa962. I went back on the firmware on the spa.
    Then it works

    Maybe the same on spa922
     
  7. RobLloyd

    RobLloyd Member

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    481
    Likes Received:
    0
    What firmware are you using?

    I have SPA942s and the xfer button does seem to take a couple seconds to show up after dialing.

    I don't think this is 3CX related but maybe is? Does 3CX send info to the phone for status changes?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. Dark One

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Simones what firmware did u roll back to ?

    -Frank
     
  9. caojun76

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I am also facing for the same problem with ATA of Handytone 386, 286, SPA 200, and PAP2 etc.

    Any body can give the solution for this?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. simones181170

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Software Version 3.1.15(LS)

    now it works

    with the new swetting
    Hook Flash Timer Min: 0,06
    Hook Flash Timer Max: 0,2
     
  11. caojun76

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Is there anyone have successed for the call forwarding by the ATA of PAP2 or Sipura 2000?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.