Caller ID via Bridge

Discussion in '3CX Phone System - General' started by craigreilly, Aug 9, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. craigreilly

    craigreilly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,978
    Likes Received:
    183
    Transferring and making calls via the bridge seem quite inconsistent.
    I am using different phones and that may have something to do with it.

    Calls via the Bridge show the name of the caller, but the # is either the extension outbound caller id or the bridge trunk id depending on what direction I am going.
    I would like to see Name and Extension - or maybe Name and Bridge ID / Extension. (I know that I couldn't use the call log to return this call, because of the need to dial additonal digits to get to that remote 3cx pbx).

    For Bridge Caller ID I see many options.
    But they all produce something along with the Virtual Bridge Extension.

    Is this "just the way it is" or do I need to make some config changes somewhere?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. danhriscanu

    danhriscanu New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Hi,

    In 3CX v11 SP1 it will be like you said. Calls over the bridge will appear wit Caller Name - Bridge ID.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. craigreilly

    craigreilly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,978
    Likes Received:
    183
    Thank you for the response. So are you saying SP1 will be the same as now... there is no way to get the name and number to appear? just 1 or the other ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. danhriscanu

    danhriscanu New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    I'm saying that Caller Name and bridge ID will be seen together.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. craigreilly

    craigreilly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,978
    Likes Received:
    183
    I'm not seeing any change here - I still do not see the callers number.

    I woudl expect a call across bridge might show the number (prefaced by the "prefix to use for outbound calls from myphone to remote pbx") and the name.
    Right now, I see a bridge id and a name. but I have no idea how to call that person back.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. schut

    Joined:
    Jul 30, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I would also like to see this changed. I have 3 branches interconnected, with mainbranch using 3 digits and the others use 2 with 7x and 8x. I have setup call rules so when I call 83 the system knows which bridge to use.

    However, when someone from 83 calls me, it says there name (yay) and 10080; not 83 which bothers me.
     
  7. mixig

    mixig Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    519
    Likes Received:
    11
    Same here, our customers want to see "John Doe" + extension number on their phone when someone from another side of the bridge is calling them
     
Thread Status:
Not open for further replies.