Can a machine runs both server and client?

Discussion in '3CX Phone System - General' started by alex_lin0, Feb 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alex_lin0

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi all,

    I have 2 machines, machine 'A' and machine 'B'.

    Machine 'A' has 3CX server installed and machine 'B' has 3CX client installed.
    Due to the limited number of machines I have, I am wondering if I can install an additional 3CX client on machine 'A', so machine 'A' will be running both server and client simutaneously.

    Will this setup cause a melfunction when I call the client on machine 'B' from the client on machine 'A'? and vice versa.

    Thank you,
    Alex
     
  2. aguilar

    aguilar New Member

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    hello
    sure you can, no problem

    regards
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. josvic

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    I wonder that you have not tried this before you ask...

    Yes you can...
     
  4. Wardy

    Wardy New Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Yes I have both working fine on one machine

    Stephen
     
  5. aguilar

    aguilar New Member

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    glad to hear is working fine

    cheers
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.