Can't connect

Discussion in '3CX Phone System - General' started by andrewseni, May 24, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. andrewseni

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Just changed to a cable modem/router. Now I can't get 3CX to connect! Firewall check works perfectly except for:

    Error (11) The server side of the firewall checker service is unavailable. Please try again later.
    agentAddr = 87.230.29.162:4200

    I have NO idea what that means! Any help would be much appreciated.
     
  2. craigreilly

    craigreilly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,978
    Likes Received:
    183
    Can't get 3cx to connect ... To what?
    Btw: 87.230.29.162 Is close to the ip of http://www.3cx.com shared server (http://87.230.63.149/) so it is likely one of their servers that is down.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. andrewseni

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Can't connect to Callcentric. Everything was working before the router change, so I am assuming it is either the router or the service provider that is causing the problem.
     
  4. lneblett

    lneblett Well-Known Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,061
    Likes Received:
    56
    My guess is that when the cable company installed the devive, they may not have been informed of the port forwarding requirements. The other area where you can look is that your public IP address has most certainly changed and unless you were using a dynamic domain, you will need to change the settings in your 3CX server and you may also need to advise or change the settings on the SIP provider's side as well. I have not used them, so am uncertain what they may need to know, but this is a start.
     
  5. craigreilly

    craigreilly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,978
    Likes Received:
    183
    I've had problems with call centric connecting.
    I had 2 accounts. Both would connect using a soft phone n my laptop but only 1 would connect in 3cx.
    No rhyme or reason. Just said not authorized.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. andrewseni

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    So I rebooted everything "one more time" - and now it works! I still have no idea why or what the error message means - but it's working!

    Thanks for the replies!
     
Thread Status:
Not open for further replies.