Can't install 3CXPhoneSystem31

Discussion in '3CX Phone System - General' started by mysza49, Aug 8, 2007.

  1. mysza49

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I can not install the 3CXPhoneSystem31 program. I have installed Windows XP with service pack 2. The 3CXPhoneSystem31 program was downloaded just before the installation.
    During installation I obtain an error that looks like the system is wrong.
     
  2. nickybrg

    nickybrg Well-Known Member
    3CX Staff

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    1,623
    Likes Received:
    15
    What do you mean downloaded before the installation?
    And what error are you presented with? Can you be more specific?
    Try and download it again and perform the installation. You can also provide me with a screenshot of the error displayed.
     
  3. Costas3CX

    Costas3CX New Member

    Joined:
    Jan 23, 2007
    Messages:
    217
    Likes Received:
    0
    Also can you tell us exactly on which version you tried to install (which language) was XP SP2 in?

    A screen shot of My computer/properties/general would do just fine

    Regards
     
  4. mysza49

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi,

    My system is polish version.

    [​IMG][/img]

    and occurs such an error
    [​IMG]
     
  5. Costas3CX

    Costas3CX New Member

    Joined:
    Jan 23, 2007
    Messages:
    217
    Likes Received:
    0
    I am sending you a rather large email, let me know if you receive it as sometimes there are limitations on the size that mail servers can receive. Let me know if this helps.
     
  6. mysza49

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I haven't received any email yet. It is probably to large (max. 10MB) or my server filtered it.
     
  7. Costas3CX

    Costas3CX New Member

    Joined:
    Jan 23, 2007
    Messages:
    217
    Likes Received:
    0
    Seems to be an issue with Polish version because I have tested this by installing an XP SP2 on a VM with Polish. Have informed the team and they are working on a fix for the general public.

    Regards
     

Share This Page