Cisco 7940 SIP please help

Discussion in '3CX Phone System - General' started by craftedpacket, Nov 5, 2007.

  1. craftedpacket

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have been fighting this most of the day and dont understand what I am doing wrong...The phone is upgraded to 8.6 cisco SIP code. Here are my config files.

    **SIPDEFAULT**
    # Image Version
    image_version: P0S3-08-6-00

    # Proxy Server
    proxy1_address: 192.168.1.6

    # Proxy Server Port (default - 5060)
    proxy1_port: 5060

    proxy_register: 1

    timer_register_expires: 120

    preferred_codec: g711alaw




    ****SIPMAC***
    # SIP Configuration Generic File
    image_version: POS3-08-6-00

    # Line 1 appearance
    line1_name: 100

    # Line 1 Registration Authentication
    line1_authname: 100

    # Line 1 Registration Password
    line1_password: 2600


    I have a line setup in 3cx with the extension 100 and password 2600. The phone just loads...sits at configuring vlan....says loading configuration then resetting....rinse repeat.
     
  2. craftedpacket

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    my actual file names are
    SIPDefault.cnf
    and
    SIP000D28082631.cnf
     
  3. craftedpacket

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    these are 7940 phones...not 7941...my TFTP server says the phone is looking for a SIPMAC.CNF.XML and a SIPMAC.CNF.TIV....???
     

Share This Page