Cisco 9971

Discussion in '3CX Phone System - General' started by mtnman, Aug 13, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mtnman

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Has anyone had any luck getting a 9971 connected to 3cx?
     
  2. MRedZac

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi folks ! - Any news about that topic ? - I will recieve a Cisco 9951 today and since days I´m looking for some kind of procedure on how to make it work with 3CX... Can anybody help ? Thanks in advance !
     
  3. MRedZac

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    So, just to let you know, I have successfully integrated a Cisco 9951 into the 3CX System !!

    Considering that 3CX Server is more or less providing the same SIP connection base than a FritzBox, I was able to modify the settings xml file from this thread to a working configuration for 3CX: http://www.ip-phone-forum.de/showthread.php?t=258141, copied the configuration file to the root folder of a pumpkin TFTP and rolled it out to the phone... Once you know what is going on, it´s rather easy and straight forward.
     
  4. huGGy

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Can you please post your configuration from your cisco because my cisco is registers but it is not aviable on 3cx.
     
  5. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,368
    Likes Received:
    228
    What are you using to confirm that the set is registered, and available? These are two different things.
     
  6. huGGy

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ok it´s work now only if i add the lineIndex="1" to the <line button="1"> it will not connect to 3cx.
     
Thread Status:
Not open for further replies.