Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Connect 3CXPhone App with terrasip.net account

Discussion in 'Android' started by fdg_2cx_ghut, Jan 1, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fdg_2cx_ghut

    Joined:
    Jan 1, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi!

    I'm new here and I would like to know if someone may help me with my problem.

    First I have installed the app 3CXPhone from google play market.

    Second I gave the account datas from terrasip.net in the fields that I thought.

    For an example:

    Name: Some Name
    Display Name: MySammyName
    User: E-Mail Adress from the account of terrasip.net
    ID: ID from terrasip.net
    Password: Password from terrasip.net

    I'm out of Office: Yes
    External PBX IP: terrasip.net
    PBX port: 5060
    STUN Server: stun.terrasip.net:3478
    3CX Tunnel: No
    Proxy: No

    Save.

    No I look at the hook and all I see was registering and then Invalid account.


    Please help!!
     
  2. mixig

    mixig Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    530
    Likes Received:
    12
    You can contact your provider and see what is wrong with your registration, i assume that your login informations are wrong, you can also try to install 3cx on windows PC and see what is happening with the wireshark
     
  3. fdg_2cx_ghut

    Joined:
    Jan 1, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    [Finish] Re: Connect 3CXPhone App with terrasip.net account

    Hi!

    My Account is since a week online and I tried so much to connect to Terrasim over your 3cx-app for my android.

    After 5 hours my good will swam away and I tried so many other apps for example:

    - MobileVOIP Cheap Calls
    - Bria Android - VoIP Softphone
    - Sipdroid

    and many others.

    Then I tried the great app CSipSimple. I configured it and what wonder it works till now and I hope for a long time.

    Please make your 3cx-app a little bit as the free app CSipSimple!

    King Regards!
     
  4. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    11,127
    Likes Received:
    330
    Did you ever have a STUN server enabled when trying the 3CX phone ? Some VoIP provider don't require it, but some may.
     
  5. fdg_2cx_ghut

    Joined:
    Jan 1, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi!

    I had put the same login datas in the software 3CX and in the other apps.

    But in the 3cx app it stands on every single time - no registered account.

    I don't enabled the STUN server In the csimple app as in the the 3cx app. It is possible that is normally activated?

    So, thank you for your help.

    Bye!
     
Thread Status:
Not open for further replies.