Dial '0' for Switchboard

Discussion in '3CX Phone System - General' started by tomnorton, Sep 8, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tomnorton

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Hi

    On our old Cisco CUCM system our users were able to dial '0' to be put through to the switchboard which was actually extension 3703.

    Is there a way to do this with 3CX?

    Thanks

    Tom
     
  2. tratz

    tratz New Member

    Joined:
    Oct 21, 2015
    Messages:
    109
    Likes Received:
    15
    Add to her extension the sip id of 0

    --Tracy
     
  3. tomnorton

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Hi

    Sorry, I think I am missing something. Where am I doing that?

    Thanks
     
  4. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,567
    Likes Received:
    246
    It will be under the options for extension 3703.
     
  5. tomnorton

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Brilliant. Found it, that works great.

    Thanks all! :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.