Does v7 work with x64 WS08 or WS03R2

Discussion in '3CX Phone System - General' started by rralamo, Dec 12, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rralamo

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Hello All,
    I need to know if v7 will work with x64 based WS08 or WS03R2?

    Thank You
    -Rene Alamo
     
  2. instantexpert

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    I'm running on WS08 x64. So far, no problems I know of.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. rralamo

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Ok thanks, will retry again this weekend.
    When I installed v7 on either x64 WS08 or x64 WS03R2, 3CX services would not start. Errors were very basic, such as services timed out.
    Just wanted to verify

    Thanks
    -Rene Alamo
     
  4. instantexpert

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Limited usage at the moment and it is a WS08 x64 box dedicated to the phone system. The logic is that anything else can go down and business will still run. The phone system needs to be rock solid so it sits on it's own server with no other apps running. I'll try to come back and update people as the roll-out proceeds.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. nb

    nb Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    2,110
    Likes Received:
    143
    Version 7 works well yes on 64 bit and on the OS you mentioned. In fact we do our bulk tests on 64 bit operating systems mainly 2008, Vista and also 2003R2.

    Now we are extending our bulk tests to Small Business Server 2008.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.